samen zwemmen

waarom ik je wil en kan helpen

Al tien jaar zwem ik als zzp’er binnen meerdere vakgebieden. Dit balanceren tussen wat ik kan, wat ik wil betekenen en wat anderen van mij verwachten is een vrijheid. Maar ook een zoektocht. Zo denk ik dat we allemaal wel eens zwemmen tussen banen, rollen of levensfases. Op het moment dat het meer als spartelen begint te voelen, is het misschien een idee om wat hulp in te vliegen. Want waarom zou je dit alleen moeten doen? Ik weet hoe het is om je eigen plek te zoeken en dat dit soms eenzaam kan zijn. In mijn werk als ontwerper heb ik veel bedrijven en zzp’ers geholpen om hun eigen doel en verhaal helder te krijgen. Deze ervaringen én mijn opleiding tot coach maken mij in zekere zin een zwemdeskundige. Deskundig voor mijzelf in het vinden van de – voor mij – juiste plek en deskundig om jou hierbij te kunnen helpen.


@